Προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού στον Δήμο Αγρινίου, στον Δήμο Ξάνθης και στον Δήμο Κομοτηνής

Για ακόμα μία φορά ο Δήμος Αγρινίου, ο Δήμος Ξάνθης και ο Δήμος Κομοτηνής εμπιστεύονται την εταιρεία μας σχετικά με την προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού για τις αθλητικές τους εγκαταστάσεις.

Στο Δήμο Αγρινίου και στον Δήμο Κομοτηνής προμηθεύσαμε και τοποθετήσαμε ένα ζεύγος ηλεκτροϋδραυλικών μπασκετών για την κάλυψη των αναγκών των κλειστών γυμναστηρίων τους, πιστοποιημένες σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Διεθνής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης – FIBA.

Στον Δήμο Ξάνθης αναλάβαμε την προμήθεια και τοποθέτηση ενός ζεύγους κυλιόμενων μπασκετών δαπέδου SUPERSΑM 325 με πιστοποίηση από την Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης – F.I.B.A. (LEVEL 1), ταμπλό μπάσκετ και στεφάνι μπάσκετ PROACTION 180 FIBA στο Κλειστό Αθλητικό Κέντρο «Φιλ. Αμοιρίδης», όπως και την προμήθεια και τοποθέτηση ενός αγωνιστικού τραμπολίνο της εταιρείας EUROTRAMP, μοντέλο Ultimate με πιστοποίηση από την Διεθνή Ομοσπονδία Γυμναστικής – F.I.G., μιας πλατφόρμας ασφαλείας για το τραμπολίνο, ενός σετ πλακών σταθερότητας για τραμπολίνο και μιας ζώνης περιστροφής, για τις ανάγκες του Γυμναστηρίου «Ανάξαρχος», έτσι ώστε να είναι ιδανικό για τη διεξαγωγή επίσημων αγώνων όλων των επιπέδων, αλλά και για την προπόνηση των αθλητών.

, ,

Στοιχεία Επικοινωνίας

customizer button1