Παιδική Χαρά για όλους στον Δήμο Παλαιού Φαλήρου

Η Actionplay συμμετείχε στον εμπλουτισμό της παιδικής χαράς του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, προμηθεύοντας και τοποθετώντας εξοπλισμό παιδικής χαράς που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και από παιδιά με αναπηρία.

Το παιχνίδι είναι δικαίωμα όλων και η εταιρεία μας προσπαθεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια των Δήμων να δώσουν αυτό το δικαίωμα στα παιδιά με ειδικές δεξιότητες.

Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου που δημοσίευσε ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου:

«Ο εμπλουτισμός της Παιδικής Χαράς ΑΜΕΑ Παλαιού Φαλήρου µε νέες ειδικές, πιστοποιημένες παιχνιδοκατασκευές, έγινε με έμφαση στο χρώμα, την ασφάλεια αλλά και την λειτουργικότητά της. Με αυτόν τον τρόπο διευρύνθηκε η γκάμα των παιχνιδιών αλλά και των χρηστών της Παιδικής Χαράς προσφέροντας πληθώρα επιλογών ενώ θα πρέπει να τονιστεί ότι η συγκεκριμένη παιδική χαρά δεν αφορά µόνο και αποκλειστικά παιδιά µε αναπηρία αλλά μπορεί να φιλοξενήσει δημιουργικά όλα τα παιδάκια, κάτι που ελήφθη υπ’ όψιν σοβαρά στον σχεδιασμό της, προκειμένου όλα τα παιδιά να συνυπάρχουν µε στόχο την ένταξη, την συμμετοχή και την κοινωνικοποίηση καθώς αυτό είναι το μεγάλο ζητούμενο.»

Το μήνυμα είναι ξεκάθαρο:

«Κανένα παιδάκι µε ειδικές ανάγκες και αναπηρία να µην νιώσει ποτέ μοναξιά και λιγότερη χαρά από τους άλλους συνομήλικους του».

Στοιχεία Επικοινωνίας

customizer button1