Αθλητικά Δάπεδα

Η Actionplay ειδικεύεται στην εγκατάσταση αθλητικών δαπέδων και δαπέδων ασφαλείας.
Διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό και τεχνικό προσωπικό ώστε το σωστό αποτέλεσμα να είναι δεδομένο.

Η άρτια τεχνογνωσία του εμπορικού και τεχνικού προσωπικού, μαζί με την αποδεδειγμένη εμπειρία, με περισσότερες από 1000 εγκαταστάσεις σε όλη την Ελλάδα, επιτρέπει στην Actionplay να παρέχει στους πελάτες της μια ολοκληρωμένη υπηρεσία συμβουλευτικών προτάσεων στον τομέα του αθλητικού δαπέδου

– Συνθετικός Χλοοτάπητας ποδοσφαίρου (FIFA QUALITY, FIFA QUALITY PRO)

Έχοντας αποκλειστική συνεργασία με οίκο παραγωγής συνθετικού χλοοτάπητα FIFA PREFERED PRODUCER, παραδίδουμε γήπεδα υψηλής ποιότητας. Παρέχουμε συστήματα με πιστοποίηση FIFA Quality – FIFA Quality Pro, που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα (ΕΝ 15330,DIN 18035, NFP90-112, REACHReg.), με αποδεδειγμένη ανθεκτικότητα και τις χαμηλότερες επιπτώσεις στο περιβάλλον κατά τη διαδικασία κατασκευής και εγκατάστασης.
Όποια και αν είναι η ανάγκη σας, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα έχετε πάντα την ποιότητα που χρειάζεστε.

– Συνθετικός Χλοοτάπητας Τένις (ITF)

Κατασκευάζουμε γήπεδα τένις με συνθετικό χλοοτάπητα σύμφωνα με τις ταξινομήσεις ITF. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε επιλέξετε ανάμεσα σε προϊόντα με χαρακτηριστικά αργής, μεσαίας ή γρήγορης αναπήδησης. Όλες οι προσφερόμενες επιφάνειες πληρούν τις πιο αυστηρές απαιτήσεις όσον αφορά την ποιότητα του παιχνιδιού. Διαθέτουμε μια σειρά προϊόντων και νημάτων που είναι προσαρμοσμένα για επαγγελματική χρήση, κορυφαίες επιδόσεις ή ακόμη και ψυχαγωγική χρήση.

– Συνθετικός Χλοοτάπητας multisport

Όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την έλλειψη χώρου ή περιορισμένων πόρων, οι επιφάνειες πολλαπλών χρήσεων αποτελούν την ιδανική λύση. Αυτός ο τύπος συνθετικού χλοοτάπητα είναι κατασκευασμένος από ίνες τύπου UVS πολυπροπυλενίου με ειδικό ελαστικό υπόστρωμα.Τοποθετείται πάνω σε υφιστάμενη ομαλή επιφάνεια. Είναι ιδανικός για να μπορεί να συνδυάζει τα αθλήματα του τένις, του μπάσκετ, του volley και άλλων αθλημάτων (Multisport) στον ίδιο χώρο.Έχει εφαρμογή σε σχολεία, πανεπιστήμια, αθλητικά κέντρα και δημόσιους χώρους.

– Ακρυλικά δάπεδα
Διαθέτουμε συστήματα αθλητικών δαπέδων παντός καιρού με υψηλή αντοχή και μέγιστη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία. Παρέχουμε συστήματα με πιστοποίηση ITF, που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα (EN 14877, Fire Resistance – class Bfl-s2, κλπ). Κάθε σύστημα, μπορεί να προσαρμοστεί στο σπορ για το οποίο πρόκειται να χρησιμοποιηθεί, ώστε να επιτύχει την επιθυμητή αναπήδηση της μπάλας και την ελεγχόμενη ταχύτητά της. Τα ακρυλικά συστήματα, χρησιμοποιούνται ευρέως για γήπεδα τένις μπάσκετ, υπαίθριους χώρους αθλητικών παιχνιδιών και πίστες πατινάζ. Προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα συστημάτων από σκληρές έως υψηλής απόδοσης επιφάνειες και μπορούν να εγκατασταθούν τόσο σε άσφαλτο όσο και σε μπετόν.

– Χωμάτινα γήπεδα τένις
Ένα μοναδικός συνδυασμός συνθετικής επιφάνειας με χωμάτινη πλήρωση. Αυτή η ανθεκτική επιφάνεια γηπέδου τένις αποδίδει την απόλυτη συνέπεια αναπήδησης μπάλας – τροχιάς. Αυτό το μοναδικό σύστημα μιμείται απόλυτα τα φυσικά χωμάτινα γήπεδα χωρίς τις υψηλές απαιτήσεις συντήρησης. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να μετατρέψει ένα υπάρχον σκληρό γήπεδο (ακόμη και σε κακή κατάσταση) σε χωμάτινο γήπεδο. Η μοναδική τεχνολογία του δημιουργεί ένα ομοιόμορφο, ομοιογενές και ελκυστικό υβριδικό χωμάτινο γήπεδο τένις το οποίο, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά γήπεδα, αποτρέπει τρύπες και ρωγμές στην επιφάνεια.

– Πολυουρεθανικά δάπεδα
Η επιλογή του σωστού αθλητικού δαπέδου αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές πτυχές του σχεδιασμού των αθλητικών δραστηριοτήτων. Τα πολυουρεθανικά συτήματα αθλητικών δαπέδων ολοκληρώνονται με την εφαρμογή 4 διαφορετικών συστατικών πολυουρεθάνης πάνω σε προκατασκευασμένο αντικραδασμικό ρολό SBR, μεταβλητού πάχους 4-10mm. Παρέχουμε συστήματα, τα οποία έχουν εγκριθεί από την F.I.V.B. (International Volleyball Federation), F.I.B.A. (International Basketball Federation), I.H.F. (International Handball Federation) και B.W.F. (Badminton World Federation) και πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα (EN14904, Fire Resistance – class Bfl-s2, ΕΝ 13036, ΕΝ 14808, Formal dehyde emission: Class E1, κλπ).

– Ξύλινα δάπεδα (παρκέ)

Προσφέρουμε προκατασκευασμένα συστήματα, τα οποία έχουν εγκριθεί από την F.I.B.A. (International Basketball Federation) και πληρούνται υψηλότερα πρότυπα (EN 13501, EN 14904, DIN 18032, κλπ). Τα προκατασκευασμένα ξύλινα αθλητικά δάπεδα που διαθέτουμε, έχουν πραγματοποιήσει αυστηρές δοκιμές κύλισης και σημειακού φορτίου για να αποδείξουν την ικανότητά τους να αντέχουν τόσο σε τροχαία φορτία (κύλιση μπασκετών), όσο και στην υψηλή συχνότητα και ποικίλη αθλητική χρήση.
Ο συνδυασμός του ξύλου με άλλα υλικά (ελαστικά, πλαστικά, αφρώδη), αποτελούν το αποτέλεσμα έρευνας και τεχνολογικής καινοτομίας, ώστε να μας δίνετε η δυνατότητα να προτείνουμε λειτουργικά αθλητικά συστήματα παρκέ, σχεδιασμένα για κάθε κατάσταση (σχολική χρήση, κλειστού γυμναστηρίου, αίθουσα πολλαπλών χρήσεων, χορού, κλπ).

Επιπλέον, κατασκευάζουμε ξύλινο αθλητικό δάπεδο Κλειστού Γυμναστηρίου ή χώρων προπόνησης,σύμφωνα με τις προδιαγραφές της Γ.Γ.Α. Πρόκειται για σύστημα κατασκευής εξ’ ολοκλήρου από ξύλο,το οποίο προκειμένου να εξασφαλίσει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά συμπεριφοράς για την αθλητική χρήση που προορίζεται, αποτελείται εν γένει από δύο διακεκριμένες στρώσεις – υποσυστήματα (υπόβαση και τελική επίστρωση).

– Συνθετικές επιφάνειες στίβου – multisport

Είτε πρόκειται για χώρους μαζικού αθλητισμού, είτε για στάδια αγώνων, σας προσφέρουμε συστήματα, τα οποία παρέχουν τις ιδανικές ιδιότητες για να ικανοποιήσετε τις προσδοκίες σας.
Η αντοχή τους στη φθορά, η ασφάλεια και η μακροχρόνια ελαστικότητα παρέχουν την τέλεια βάση για επιτυχία στον αθλητισμό και πέραν αυτής. Τα συστήματά μας ελέγχονται και πιστοποιούνται σύμφωνα με τα πρότυπα DIN, EN και IAAF και πληρούν ή υπερβαίνουν όλους τους σχετικούς περιβαλλοντικούς κανόνες (REACH – PAH).Όλα τα σύστημα δαπέδου βασίζονται σε ρητίνες πολυουρεθάνης που είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές στις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, συμπεριλαμβανομένων των χαμηλών θερμοκρασιών και της υπεριώδους ακτινοβολίας.

– PVC πάχους 2mm – 10mm

Η αθλητική άσκηση, προσφέρει πολλά οφέλη για τον ανθρώπινο οργανισμό. Ωστόσο, ένα σημαντικό γεγονός που μπορεί να επηρεάσει ουσιαστικά τα οφέλη από μια προπόνηση, είναι το περιβάλλον (συμπεριλαμβανομένης της επιφάνειας της αίθουσας γυμναστικής), όπου η δραστηριότητα αυτή λαμβάνει χώρα.Χάρη στην εξαιρετική απορρόφηση των κραδασμών, τα δάπεδα PVC, παρέχουν μια μακροπρόθεσμη προστασία των αρθρώσεων και των χόνδρων των αθλητών κατά τη διάρκεια τακτικών αθλητικών δραστηριοτήτων. Περιλαμβάνουν ειδική υποστήριξη αφρού, για την μέγιστη κάθετη παραμόρφωση, αυξάνοντας την άνεση και μειώνοντας τον κίνδυνο για σωματικές βλάβες.
Ο μοναδικός σχεδιασμός της επιφάνειας εξασφαλίζει ένα ισορροπημένο επίπεδο τριβής που διευκολύνει την γρήγορη αλλαγή κατεύθυνσης και μειώνει τον κίνδυνο ολίσθησης.
Παρέχουμε συστήματα, τα οποία έχουν εγκριθεί από την F.I.V.B. (International Volleyball Federation), F.I.B.A. (International Basketball Federation), I.H.F. (International Handball Federation) και B.W.F. (Badminton World Federation) και πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα (EN14904, ΕΝ 13501, κλπ).

Στοιχεία Επικοινωνίας

customizer button1