Δάπεδα Ασφαλείας

– Χυτό δάπεδο ασφαλείας

Οι επιφάνειες, όπως η άμμος, το φυσικό γρασίδι, ο φλοιός των δέντρων και το χαλίκι με βότσαλο είναι μια φτηνή εναλλακτική λύση στην αρχή. Απαιτούν, όμως, σχεδόν καθημερινή συντήρηση και συνεχή επιθεώρηση, γιατί μόνο τότε είναι δυνατόν να πληρούνται οι ακριβείς απαιτήσεις των ισχυόντων προτύπων ασφαλείας και να αποφεύγονται πιθανές κυρώσεις σε περίπτωση τραυματισμού.
Αν ψάχνετε για μια επιφάνεια που είναι αβλαβής για την υγεία, έχει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και απαιτεί ελάχιστη συντήρηση, η Actionplay προσφέρει ποικιλία λύσεων για την ασφάλεια των παιδιών σε παιδικές χαρές, παιδότοπους και αυλές σχολείων. Tα χυτά δάπεδα ασφαλείας που προσφέρουμε και κατασκευάζουμε, δημιουργούν ένα ελαστικό, έγχρωμο δάπεδο, υψηλών αντοχών και αισθητικής, σε ποικιλία αποχρώσεων, πιστοποιημένο σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα (EN1176-1, EN1177, EN 71-3 & Κανονισμό 1907/2006/ΕΚ καθώς και την τροποποίηση αυτού 1272/2013/ΕΕ σχετικά με την παράμετρο ‘’Πολυκυκλικοί Αρωματικοί Υδρογονάνθρακες’’ – PAH) στο σύνολο της κατασκευής και όχι μόνο της άνω στρώσης.
Αποτελεί χωρίς αμφιβολία την πιο εμπνευσμένη ιδέα για την παιδική χαρά.
Αναμιγνύεται και εγκαθίσταται επί τόπου.Μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε σχήμα, είτε σε μια ειδικά κατασκευασμένη βάση από θραυστό υλικό, είτε πάνω σε άσφαλτο ή μπετόν (ακόμη και παλιά).
Το βασικό στρώμα είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένο ελαστικό και το πάνω στρώμα αποτελείται από λεπτότερους κόκκους από EPDM. Διατίθενται σε πολλά χρώματα.

– Δώστε Διάσταση και Χρώμα στην παιδική χαρά!!!

Οι ασφαλείς παιδικές χαρές μας δεν χρειάζεται να είναι απλά επίπεδες. Έχουμε τη δυνατότητα διαμόρφωσης του χώρου σε λόφους και κύματα, τα οποία κάνουν ακόμη πιο ελκυστικά τα χαρακτηριστικά της παιδικής χαράς και υποστηρίζουν την ανάπτυξη της κινητικής ικανότητας των παιδιών. Δημιουργούμε παιδικές χαρές που αποτελούνται από τρισδιάστατες δυνατότητες, όπως τραμπολίνα, τσουλήθρες, τοίχοι αναρρίχησης, ακουστικός εξοπλισμός και εξοπλισμός παιχνιδιού, κ.λπ.Τα τρισδιάστατα σχήματα όπως διαφορετικάείδη ζώων, μυρμηγκοφωλιά μεσήραγγες, 3D χταπόδι, 3D αστερίας, λόφος με σήραγγα είναι χαρακτηριστικά που μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν στον χώρο της παιδικής χαράς με πολλούς τρόπους ακόμη και ως μαλακά καθίσματα.

Η Actionplay σας προτείνει μία μοναδική, ξεχωριστή και πρωτότυπη ιδέα μεταμόρφωσης της παιδικής χαράς με πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια των παιδιών. Μπορούμε να δημιουργήσουμε χώρους κατάλληλους για παιδιά και ικανούς να προκαλούν την ενεργοποίηση και την εξερεύνηση του χώρου.Από βασικά γεωμετρικά και ακανόνιστα γράμματα και αριθμούς έως συγκεκριμένες εικόνες, μοτίβα και χαρακτήρες.

– Σύστημα Safegrass (Σύστημα συνθετικού χλοοτάπητα παιδικών χαρών)

Η ασφάλεια των παιδιών πρέπει πάντα να είναι η κορυφαία προτεραιότητα στις παιδικές χαρές. Με επιφάνειες προστασίας από πτώσεις, ασφαλίζετε τη δραστηριότητα και δημιουργείτε έναν χώρο για χαρά και διασκέδαση με ασφαλή τρόπο.
Μέσω της δημιουργικής έκφρασης, χτίζουμε ελκυστικούς χώρους που εμπνέουν παιδιά και νέους να παίζουν και να κινούνται. Για τα παιδιά, το παιχνίδι και η μάθηση συμβαδίζουν. Τα παιδιά σχετίζονται με τον κόσμο μέσω του παιχνιδιού. Οι παιδικές χαρές είναι φανταστικά μέρη για τη σωματική, κοινωνική και γνωστική ανάπτυξη των παιδιών. Με τεχνητό γρασίδι και ελαστικές επιφάνειες, έχετε επίσης την ευκαιρία να βελτιώσετε τη μάθηση των παιδιών μέσω ευφάνταστων σχεδίων.
Το Safegrass είναι ένα σύστημα βασισμένο σε τεχνητό γρασίδι σε συνδυασμό με αφρώδες υπόστρωμα. Το πάχος του δαπέδου ποικίλλει ανάλογα με το επιθυμητό ύψος πτώσης. Το Safegrass είναι 100% ανακυκλώσιμο και πληροί τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα (EN1176-1, EN1177, EN 71-3 & Κανονισμό 1907/2006/ΕΚ καθώς και την τροποποίηση αυτού 1272/2013/ΕΕ σχετικά με την παράμετρο ‘’Πολυκυκλικοί Αρωματικοί Υδρογονάνθρακες’’ – PAH) στο σύνολο της κατασκευής και όχι μόνο της άνω στρώσης.

– Ελαστικά πλακίδια ασφαλείας

Η Actionplay θεωρεί αποστολή της, να παρέχει προϊόντα και υπηρεσίες που συμβάλλουν στη δυνατότητα, τα παιδιά να μπορούν να παίξουν και να μετακινούνται με ασφάλεια,ακόμη και στις πιο ακραίες συνθήκες. Τα ελαστικά αντικραδασμικά πλακίδια ασφαλείας αποτελούνται κατά βάση από μείγμα συμπυκνωμένων και ανακυκλώσιμων κόκκων φυσικού ελαστικού με έγχρωμη πολυουρεθάνη. Το υλικό είναι φιλικό προς το περιβάλλον. Δεν περιέχει καμία ουσία που να έχει χαρακτηριστεί επικίνδυνη και συνεπώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια,σε παιδικές χαρές και παιδότοπους προστατεύοντας την ακεραιότητα των χρηστών.
Τα πλακίδια τοποθετούνται επί ήδη τελικής διαμορφωμένης επιφάνειας. Η πάνω επιφάνεια του πλακιδίου αποτελείται από λείους ανοιχτούς πόρους και η κάτω επιφάνεια είναι κατάλληλα διαμορφωμένη, ώστε να ελαχιστοποιείται η επιφάνεια έδρασης τους στην υπόβαση και να διευκολύνεται έτσι η απορροή των ομβρίων. Στα πλαϊνά υπάρχουν εργοστασιακά κατασκευασμένες οπές και 8 πλαστικοί πύροι ανά τρέχον μέτρο σύνδεσης που διευκολύνουν αφενός στην τοποθέτησή τους και αφετέρου να μην υπάρξει κύρτωση ή οποιαδήποτε παραμόρφωση ή αυθαίρετες μετακινήσεις των πλακών.
Το πάχος του δαπέδου ποικίλλει ανάλογα με το επιθυμητό ύψος πτώσης και πληρούνται Ευρωπαϊκά Πρότυπα (EN1176-1, EN1177, EN 71-3 & Κανονισμό 1907/2006/ΕΚ καθώς και την τροποποίηση αυτού 1272/2013/ΕΕ σχετικά με την παράμετρο ‘’Πολυκυκλικοί Αρωματικοί Υδρογονάνθρακες’’ – PAH) στο σύνολο της κατασκευής και όχι μόνο της άνω στρώσης.

Στοιχεία Επικοινωνίας

customizer button1