Εξοπλισμός Παιδικών Χαρών

Στην Actionplay γνωρίζουμε το γεγονός, ότι το περιβάλλον που προορίζεται για το παιχνίδι των παιδιών πρέπει να προσφέρει, εκτός από την ασφάλεια που παρέχεται στη διάταξη του νόμου και ένα επαρκές επίπεδο διασκέδασης και πρόκλησης. Ένας ολοκληρωμένος και ασφαλής χώρος, είναι αυτός που προσφέρει διάφορους τρόπους παιχνιδιού σε ένα ευχάριστο και ολοκληρωμένο περιβάλλον. Είναι απαραίτητο να δώσουμε τη μεγαλύτερη προσοχή στην επιλογή των παιχνιδιών. Ωστόσο εξίσου σημαντική είναι και η διάταξή τους μέσα στον χώρο. Ως εκ τούτου, κατά τη διαδικασία δημιουργίας χώρων για υπαίθρια πάρκα, είναι απαραίτητο να ληφθούν υπόψη οι ανάγκες όλων.

Προσφέρουμε μία ευρύτερη γκάμα προϊόντων για την κατασκευή παιδικών χαρών, η οποία περιλαμβάνει όλο τον κλασικό εξοπλισμό παιχνιδιού, όπως κούνιες, τραμπάλες, ελατήρια, σπιτάκια, πύργους και τσουλήθρες. Επίσης παρέχουμε μια ευρεία επιλογή αντικειμένων παιχνιδιού σε επίπεδο εδάφους ή σε εξαιρετικά χαμηλά ύψη, όπως τραμπολίνα, γέφυρες σχοινιών, πάνελ δραστηριότητας και άλλα αντικείμενα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη δημιουργία ερεθιστικών, φυσικών χώρων παιχνιδιού.

Η δραστηριότητα παιχνιδιού στον εξοπλισμό της TLF, παρουσιάζει χαρακτηριστικά του φυσικού κόσμου.Τα παιδιά αισθάνονται περισσότερο την επαφή με τη φύση. Έχουν μια έμφυτη τάση να παίζουν με αντικείμενα και να ανακαλύπτουν πώς φτιάχνονται και πώς λειτουργούν: αυτός είναι ο τρόπος τους για να συλλέξουν πληροφορίες και να αποκτήσουν γνώσεις.

Είναι σημαντικό, επίσης, να διασφαλιστεί ότι όσοι έχουν προβλήματα κινητικότητας μπορούν να εισέλθουν σε χώρους παιδικής χαράς και να επωφεληθούν από αυτούς.

Η TLF διαθέτει ένα πολύ μεγάλο εύρος αντικειμένων για παιχνίδι χωρίς αποκλεισμούς, το οποίο επιτρέπει τη δημιουργία κατάλληλων χώρων παιχνιδιού για χρήστες με ειδικές ανάγκες. Το παιχνίδι χωρίς αποκλεισμούς σημαίνει ότι άτομα με διαφορετικές ικανότητες και ενδιαφέροντα μπορούν να παίξουν στον ίδιο χώρο και, ενδεχομένως, μαζί. Ένα είδος ένταξης επιτυγχάνεται δημιουργώντας περιοχές όπου τα παιδιά με αναπηρία και περιορισμένη κινητικότητα μπορούν να διασκεδάσουν με μια ολοκληρωμένη σειρά παιχνιδιών. Μια άλλη μορφή παιχνιδιού χωρίς αποκλεισμούς είναι αυτή που διασφαλίζει ότι οι γονείς και οι συνοδοί των παιδιών με περιορισμένη κινητικότητα μπορούν να εισέλθουν στην παιδική χαρά με τα παιδιά τους και να περάσουν λίγο χρόνο μαζί τους στη χαρά.

Ο εξοπλισμός παιδικής χαράς έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί δίνοντας μεγάλη προσοχή στην ασφάλεια και την αξία του παιχνιδιού. Όλα τα στοιχεία ελέγχονται σύμφωνα με το πρότυπο EN1176 και είναι πιστοποιημένα από Τεχνικό Ινστιτούτο Δοκιμών.

Όλα τα είδη παράγονται υπό συστήματα ελέγχου ποιότητας πιστοποιημένα από το ISO 9001, και ISO 14001, καθώς και από την πιστοποίησης FSC και PEFC.

Στόχος μας αποτελεί η δημιουργία εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας, στον σχεδιασμό και την κατασκευή πάρκων και υπαίθριων χώρων αναψυχής. Προσφέρουμε τις συμβουλές μας, ώστε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας έχουν όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να επιλέξουν με ενημερωμένο τρόπο, τον κατάλληλο εξοπλισμό.Η συμμόρφωση με τα πρότυπα και η υπόσχεσή μας να εργαστούμε σε πλήρη συμμόρφωση με όλους τους κανονισμούς και τις ειδικές απαιτήσεις στους τομείς της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας είναι ενδεικτικές του μακροπρόθεσμου σχεδιαστικού μας συστήματος. Η υπόσχεσή μας…η συνεχής βελτίωση, καθώς αυτή είναι απαραίτητη αξία για τη συνέχεια μιας εταιρείας μακροπρόθεσμα.

Στοιχεία Επικοινωνίας

customizer button1