Προμήθεια και τοποθέτηση παρκέ F.I.B.A. και αθλητικού εξοπλισμού στον Δήμο Πάρου

Οι μαθητές, η νεολαία, οι αθλητικοί σύλλογοι και όλοι οι κάτοικοι της Πάρου αποκτούν ένα νέο σπίτι, έναν εντυπωσιακό χώρο άθλησης, ένα πραγματικό στολίδι για το νησί της Πάρου. Το «Κλειστό Γυμναστήριο Μάρπησσας», θα μπορεί να λειτουργεί ως προπονητικό κέντρο, για τη διεξαγωγή επίσημων αγώνων, αλλά δίνεται επίσης η δυνατότητα για τη φιλοξενία και διεξαγωγή καλλιτεχνικών εκδηλώσεων, στα πρότυπα πολλών κλειστών γηπέδων της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Η actionplay στα πλαίσια του έργου «ΑΙΘΟΥΣΑ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΡΧΙΛΟΧΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΡΠΗΣΣΑ ΠΑΡΟΥ», προμήθευσε και τοποθέτησε:

  • Ξύλινο αθλητικό δάπεδο – παρκέ, της εταιρείας Boen – Νορβηγίας, μοντέλο Singleflexμε πιστοποίηση από την Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης -F.I.B.A.
  • Μπασκέτες υδραυλικές με πρόβολο 2,25, κατασκευασμένες από τον οίκο Nuova Radar μοντέλο BORMIO με πιστοποίηση από την Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης -F.I.B.A.
  • Σετ ηλεκτρονικού πίνακα αποτελεσμάτων του οίκου Stramatel – Γαλλίας με πιστοποίηση από την Διεθνή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης -F.I.B.A.
  • Στυλοβάτες πετοσφαίρισης αλουμινίου, με δίχτυ αγώνων ρυθμιζόμενου ύψους και λοιπό αθλητικό εξοπλισμό.

,

Στοιχεία Επικοινωνίας

customizer button1