Την τοποθέτηση ακρυλικών αθλητικών δαπέδων και αθλητικού εξοπλισμού ολοκλήρωσε πρόσφατα η Actionplay στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και στον Δήμο Ρόδου

actionplay acrylicfloors basketball vvv mastrokostas 10

Απόλυτη και διπλή ήταν η ικανοποίηση των υπεύθυνων της γνωστής εταιρίας εμπορίας αθλητικού εξοπλισμού και κατασκευής αθλητικών εγκαταστάσεων και παιδικών χαρών Actionplay, μετά την ολοκλήρωση της τοποθέτησης ακρυλικών αθλητικών δαπέδων και προμήθειας αθλητικού εξοπλισμού στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου, εισπράττοντας για το έργο της θερμά συγχαρητήρια και από τις δύο πλευρές.

actionplay acrylicfloors basketball vvv mastrokostas
Ακρυλικά αθλητικά δάπεδα ΒΒΒ

Η Actionplay – με πολύχρονη τεχνογνωσία και εμπειρία δεκαετιών στην προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού αθλητικών εγκαταστάσεων – και με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα αθλητισμού και αθλητικού ιδεώδους, έδωσε ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα στους αθλητικούς χώρους των δυο δήμων, δημιουργώντας κατάλληλες και ασφαλείς συνθήκες που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την αθλητική ενασχόληση των κατοίκων, εξοπλίζοντας τους εν λόγω χώρους με κατάλληλο εξοπλισμό και αθλητικά δάπεδα υψηλής αντοχής σύμφωνα με τα υψηλότερα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

actionplay sportsfloors sportsequipment dopar rodos 2
Ακρυλικά αθλητικά δάπεδα ΔΟΠΑΡ

Εκτός από την προμήθεια πιστοποιημένου υψηλών προδιαγραφών αθλητικού εξοπλισμού στους δύο δήμους, όπως μπασκέτες, στυλοβάτες πετοσφαίρισης, ταμπλό, δίχτυα, πάγκους παικτών και άλλα, η Actionplay ανέλαβε και τοποθέτησε με απόλυτη επιτυχία συστήματα ακρυλικών αθλητικών δαπέδων παντός καιρού και μέγιστης αντοχής στην υπεριώδη ακτινοβολία, συστήματα με πιστοποίηση ITF, που πληρούν τα υψηλότερα πρότυπα (EN 14877, FireResistance – class Bfl-s2, κλπ).

Συγκεκριμένα, η Actionplay ολοκλήρωσε με επιτυχία δύο σημαντικά έργα, 6.000m2 συνολικά, έργα για τα οποία μόνο περήφανη μπορεί να νιώθει, καλύπτοντας επάξια όλες τις απαιτήσεις και τις απαραίτητες τεχνικές προδιαγραφές και συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ενίσχυση της αθλητικής παιδείας, της σωματικής άσκησης και εκγύμνασης μικρών και μεγάλων στους δύο δήμους της χώρας μας.

Αθλητικοί Χώροι Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

actionplay acrylicfloors basketball vvv mastrokostas 8

H Actionplay ανέλαβε και ολοκλήρωσε μέσα στα απαιτούμενα χρονικά πλαίσια την προμήθεια και τοποθέτηση αθλητικού εξοπλισμού και ακρυλικών αθλητικών δαπέδων της εταιρείας CASALI Ιταλίας.

Κάθε σύστημα αθλητικών δαπέδων που τοποθετήθηκε μπορεί να επιτύχει με ασφάλεια και στο μέγιστο βαθμό την επιθυμητή αναπήδηση της μπάλας και την ελεγχόμενη ταχύτητά της, έχοντας υψηλές αντοχές στις διάφορες μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες, αυξάνοντας έτσι την διάρκεια ζωής τους.

Ο νέος αθλητικός εξοπλισμός με τον οποίο εξοπλίστηκαν οι αθλητικοί χώροι του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης περιλαμβάνει μπασκέτες Ολυμπιακού τύπου, στυλοβάτες πετοσφαίρισης μαζί με το δίχτυ και πάγκους παικτών και γραμματείας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εν λόγω προμήθεια και τοποθέτηση αθλητικού εξοπλισμού και ακρυλικών αθλητικών δαπέδων πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του έργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ» του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ενώ το έργο κέρδισε τις εντυπώσεις των υπεύθυνων του Δήμου αλλά και μικρών και μεγάλων, από την πρώτη κιόλας στιγμή που δόθηκε σε λειτουργία!

 

 

Αθλητικές Εγκαταστάσεις Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου

actionplay sportsfloors sportsequipment dopar rodos 3

Η Actionplay ανέλαβε να προμηθεύσει και να τοποθετήσει αθλητικό εξοπλισμό και αθλητικά δάπεδα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου, ολοκληρώνοντας το έργο με ταχύτητα και απόλυτη συνέπεια στις ιδιαίτερες συνθήκες κάθε αθλητικού χώρου.

Οι αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Ρόδου εξοπλίστηκαν με 2.500τ.μ. αθλητικό δάπεδο τύπου CUSHION πάχους 5mm και 1.000τ.μ. αθλητικό δάπεδο εξωτερικών χώρων πάχους 1,5mm, ενώ ο νέος αθλητικός εξοπλισμός περιλαμβάνει νέα ταμπλό στις υφιστάμενες μπασκέτες, σπαστά καλάθια μασίφ προδιαγραφών FIBA, στυλοβάτες βόλεϊ και σταθερές μπασκέτες ολυμπιακού τύπου.

Σημαντική διαφορά στο εν λόγω έργο αποτελούν τα συγκεκριμένα ακρυλικά αθλητικά δάπεδα που επιλέχθηκαν, πληρώντας τα υψηλότερα πρότυπα EN 14877, FireResistance – classBfl-s2, ενώ έγιναν όλες οι απαιτούμενες παρεμβάσεις για την σωστή και ασφαλής χρήση τους.

 

Στόχος όλων των παραπάνω εργασιών και στους δύο δήμους ήταν η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων για την ανάπτυξη αθλητικών δραστηριοτήτων των πολιτών σε ασφαλείς συνθήκες, ένας στόχος που επιτεύχθηκε απόλυτα με την υποστήριξη της Actionplay!

Η Actionplay, με όρεξη και μεράκι και καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, κατόρθωσε να ολοκληρώσει τα απαιτούμενα έργα, όχι μόνο προσφέροντας αθλητικό εξοπλισμό και αθλητικά δάπεδα υψηλής αντοχής που εξασφαλίζουν κατάλληλες και ασφαλείς αθλητικές υποδομές, αλλά βάζοντας το δικό της λιθαράκι και καταστώντας τον αθλητισμό αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των πολιτών!

Η αξιοπιστία αλλά και ο σεβασμός στον άνθρωπο αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία της Actionplay από την αρχή της ίδρυσής της και αντανακλάται σε όλα τα έργα της εταιρίας.

Η Actionplay παραμένει πάντα δίπλα στους Δήμους της χώρας μας, προσφέροντας κάθε δυνατή υποστήριξη σε κάθε επίπεδο που αφορά την ενίσχυση της αθλητικής παιδείας, της σωματικής άσκησης και εκγύμνασης των πολιτών, με έργα αθλητικών δραστηριοτήτων και παιδικών χαρών, που ενισχύουν αποφασιστικά την ποιότητα ζωής μικρών και μεγάλων!

Τα πιο θερμά μας συγχαρητήρια τόσο στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης όσο και στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού Ρόδου, όχι μόνο για την αμέριστη συνεργασία με την Actionplay, αλλά και για όλες τις προσπάθειες των υπεύθυνων του Δήμου να δώσουν στους πολίτες τους αυτό που πραγματικά τους αξίζει! Τα κατάφεραν!

Παραμένουμε δίπλα τους!

Στοιχεία Επικοινωνίας

customizer button1