Θεματικό Πάρκο στον Δήμο Ξάνθης

Το παιχνίδι έχει θεμελιώδη σπουδαιότητα κατά τη διάρκεια της παιδικής ηλικίας και ακόμη περισσότερο εάν συμβαδίζει με την εκμάθηση. Κρατώντας αυτό στο μυαλό, η εταιρεία «Modo» πιστεύει πως ο αέρας, το νερό, ο ήχος και ο θόρυβος είναι οι πτυχές της φύσης που υποκινούν τις αισθήσεις μας στο μέγιστο και που μας επιτρέπουν να μάθουμε πως λειτουργούν διάφοροι φυσικοί νόμοι.

Το Θεματικό (Επιστημονικό) Πάρκο της «Modo» είναι ένας ευφυής τρόπος να εφοδιαστούν οι δημόσιοι χώροι. Τα χρωματιστά στοιχεία ανοξείδωτου χάλυβα είναι περίεργα και συναρπαστικά, γνώριμα αλλά ταυτόχρονα μοναδικά. Είναι σχεδιασμένα με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να καταργούν τους φραγμούς των φυσικών εμποδίων και τα στοιχεία να μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως και από παιδιά με ειδικές ανάγκες. Τα συγκεκριμένα στοιχεία θεωρούνται ενδιαφέροντα όχι μόνο από τα παιδιά αλλά και από τους ενήλικες. Το Θεματικό Πάρκο είναι ότι πιο κοντινό στην ιδέα ενός υπαίθριου μουσείου επιστήμης και τεχνολογίας.

– Όλα τα παιχνίδια έχουν ελεγχθεί και εγκριθεί από το Ιταλικό Ινστιτούτο Παιχνιδιών, σύμφωνα με τους κανονισμούς της UNI EN1176. Η έγκριση επιβεβαιώνεται από την εφαρμογή της Ετικέτας Δοκιμασμένης Ασφάλειας.

– Τα προϊόντα που ανήκουν στη γραμμή του Επιστημονικού Πάρκου έχουν επιλεχτεί από το «Osservatoriopermanentesuldesign» για την ADIDesignIndex, μια συλλογή που παρουσιάζει τα καλύτερα ιταλικά προϊόντα σχεδίου που διαγωνίζονται για το βραβείο «Compasso d’oro».

Η εταιρεία μας προμήθευσε και τοποθέτησε τα προϊόντα της εταιρείας «Modo» στον Δήμο της Ξάνθης, δημιουργώντας ένα μοναδικό Θεματικό Πάρκο – Χώρο Αναψυχής για τους κατοίκους.

Στοιχεία Επικοινωνίας

customizer button1