Την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα προδιαγραφών FIFA QUALITY PRO της παγκοσμίως γνωστής Saltex Oy ολοκλήρωσε πρόσφατα η Actionplay στον Δήμο Χίου και όχι μόνο

actionplay syntheticturf football symi 4

Ιδιαίτερα υπερήφανη είναι η γνωστή εταιρία εμπορίας αθλητικού εξοπλισμού, κατασκευής αθλητικών εγκαταστάσεων και παιδικών χαρών Actionplay, μετά την ολοκλήρωση προμήθειας και τοποθέτησης σε 2 γήπεδα του Δήμου Χίου, έτοιμου προς χρήση συνθετικού χλοοτάπητα προδιαγραφών FIFA QUALITY PRO της εταιρείας Saltex Oy, μία εκ των κορυφαίων 7 παραγωγών στον κόσμο και πλήρες μέλους του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για συνθετικούς χλοοτάπητες (ESTO – European SyntheticTurf Organization).

actionplay syntheticturf chios kallimasia 3
ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΛΛΙΜΑΣΙΑΣ

Η Actionplay -με πολύχρονη τεχνογνωσία και εμπειρία δεκαετιών στην προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού αθλητικών εγκαταστάσεων-, πραγματοποίησε την αποξήλωση του υπάρχοντος χλοοτάπητα στο γήπεδο Καλλιμασιάς και στο γήπεδο Καρδαμύλων. Με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα στους αθλητικούς χώρους του Δήμου Χίου και δημιουργώντας κατάλληλες και ασφαλείς υποδομές , η Actionplay προμήθευσε και τοποθέτησε τον πλέον αναγνωρισμένο, μοναδικό και υψηλών προδιαγραφών συνθετικό χλοοτάπητα, που φέρει την εγκυρότητα της παγκοσμίως γνωστής εταιρίας Saltex Oy!

actionplay syntheticturf chios kardamula
ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΡΔΑΜΥΛΩΝ

Ο συνθετικός χλοοτάπητας της εταιρείας Saltex Oy που επιλέχθηκε, είναι κατασκευασμένος και εργαστηριακά ελεγμένος σύμφωνα με το ισχύον πρόγραμμα ποιότητας της FIFA (FIFA QUALITY PROGRAMME 2015), 100% από ίνες πολυαιθυλενίου τελευταίας γενιάς TenCate Monoslide Classic XQ, με προστασία κατά των υπεριωδών ακτινών και της υψηλής θερμοκρασίας, ενώ η κατασκευή του πέλους του είναι θυσανωτή, από συνδυασμό μονόκλωνων ινών τελευταίας τεχνολογίας.

photo1

Την μοναδικότητα του εν λόγω τεχνητού χλοοτάπητα της εταιρείας Saltex Oy συμπληρώνει το γεγονός ότι ο τρόπος τοποθέτησης ινών στο υπόστρωμα πραγματοποιείται με την μέθοδο MATRIX®, όπου οι ίνες δεν τοποθετούνται μία προς μία στο υπόστρωμα, σε μια προκαθορισμένη απόσταση μεταξύ τους, αλλά κατά 48 νημάτια ανά δέσμη, έτσι ώστε να δημιουργούνται κατ’ ελάχιστο 9200 θύσσανοι ανά 2300 δέσμες. Αυτός ο τρόπος δημιουργεί λιγότερη συμπύκνωση και ελεύθερη κίνηση των υλικών πλήρωσης.

Οι ίνες δημιουργούν ύψος πέλους 60 χιλ. και αγκυρούνται εντός της πρωτεύουσας, πλήρως υδατοπερατής βάσης, από διπλή διαστρωμάτωση υφάσματος πολυπροπυλαινίου (PP) και είναι ιδιαίτερα ισχυρά συνδεδεμένες με την επιφάνεια διά επιπάσεως, από πολυουρεθάνη και όχι LATEX.

photo2

Ο εν λόγω ποδοσφαιρικός τάπητας είναι απολύτως ασφαλής για την χρήση για την οποία προορίζεται, ιδιαίτερα μεγάλης αντοχής στην χρήση, ικανοποιώντας απόλυτα τις εργαστηριακές απαιτήσεις του σχεδίου ποιότητας της FIFA εκδόσεως Οκτωβρίου 2015 (Handbook of Test Methods – October 2015) για την κατηγορία κατάταξης FIFA Quality & FIFA Quality Pro.

Η Actionplay δεν θα μπορούσε να νιώσει περισσότερο υπερήφανη για την εξαιρετικού επιπέδου συνεργασία της με την Saltex Oy, μία εκ των FIFA PREFERED PRODUCERS σε ολόκληρο τον κόσμο, μια εταιρεία που ξεπερνά το παραδοσιακό σενάριο προμηθευτή/εγκαταστάτη βελτιώνοντας συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων της και αναλαμβάνοντας την ευθύνη για την παραγωγή, την εγκατάσταση και τη συντήρηση του συνθετικού χλοοτάπητα ποδοσφαίρου από την αρχή μέχρι την ολοκλήρωσή του, μία εταιρία που αποτελεί πλήρες μέλος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού για συνθετικούς χλοοτάπητες (ESTO – European SyntheticTurf Organization) και είναι Ευρωπαϊκής προέλευσης.

actionplay sandmaticΔεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί το γεγονός ότι η Actionplay μοιράζεται με την Saltex Oy τις ίδιες πράσινες αξίες, φέροντας έμπρακτα την ευθύνη όλων μας να προστατεύσουμε το περιβάλλον, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι Saltex Oy συμμετέχει ενεργά στους διεθνείς κύκλους ανάπτυξης της βιομηχανίας, με στόχο την συνεχή προσπάθεια εξεύρεσης πιο οικολογικών και βιώσιμων λύσεων διατηρώντας παράλληλα υψηλή ποιότητα.

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον Δήμο Χίου που εξόπλισε τα γήπεδά του, όχι με ένα απλό σύστημα συνθετικού χλοοτάπητα, αλλά με την ποιότητα και την μοναδικότητα του συνθετικού χλοοτάπητα με την πιστοποίηση και την εγκυρότητα της εταιρείας Saltex Oy, δείχνοντας παράλληλα την αμέριστη συνεργασία του, τόσο στην διοίκηση της Actionplay όσο και στο τεχνικό της προσωπικό και διευκολύνοντας έτσι το έργο τους.

Το έργο πλήρωσης και διάστρωσης του πέλους με τη χαλαζιακή άμμο και των κόκκων ελαστικού σε όλη την επιφάνεια του πλαστικού τάπητα ολοκληρώθηκε αποκλειστικά και μόνο με εξειδικευμένο μηχανολογικό εξοπλισμό SMG SANDMATIC.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η Actionplay έχει ολοκληρώσει κι άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις με συστήματα συνθετικού χλοοτάπητα της εταιρείας Saltex Oy, όπως:

1. Δήμος ΠΥΛΑΙΑΣ – ΧΟΡΤΙΑΤΗ

actionplay

2. Γήπεδο ποδοσφαίρου ΣΑΝΗ Α.Ε.

actionplay

3. Περιφέρεια ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΙΩΝ

actionplay sunthetikosxlootapitas podosfairo ialisos 7

4. Περιφέρεια ΝΟΤΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ – ΔΗΜΟΣ ΣΥΜΗΣ

actionplay syntheticturf dimossymis

Στόχος της Actionplay είναι πάντα η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων των δήμων της χώρας μας με την παροχή του πλέον κατάλληλου, πιστοποιημένου, υψηλής ποιότητας και εγκυρότητας αθλητικού εξοπλισμού, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στην ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων των πολιτών σε ασφαλείς και ιδιαίτερης αντοχής συνθήκες!

Η αξιοπιστία των προσφερόμενων προϊόντων αλλά και ο σεβασμός στον άνθρωπο αντανακλώνται σε όλα τα έργα της εταιρίας από την ίδρυσή της έως σήμερα, καθιστώντας έτσι τον σαφή προσανατολισμό της Actionplay στην ενίσχυση της αθλητικής παιδείας!

Στοιχεία Επικοινωνίας

customizer button1