actionplay atlantis padel articleslider

Με απόλυτο προσανατολισμό στη διάδοση του αθλητισμού από την αρχή της ίδρυσής της, η γνωστή εταιρεία εξοπλισμού παιδικών χαρών και αθλητικού εξοπλισμού Actionplay βρίσκεται πάντα δίπλα σε κάθε αθλητική δραστηριότητα, βάζοντας το δικό της λιθαράκι στην ανάπτυξη κάθε μορφής αθλητισμού με τον σχεδιασμό και την κατασκευή αντίστοιχων αθλητικών εγκαταστάσεων που παρέχουν ασφάλεια, αντοχή και είναι απόλυτα συμμορφωμένα με όλα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Αυτή την φορά, ηχηρό «ναι» δίνει η εταιρεία στο πιο αναπτυσσόμενο άθλημα παγκοσμίως που αναμένεται να είναι το επόμενο Ολυμπιακό άθλημα, το PADEL.

Με βασικό μήνυμα «ο αθλητισμός είναι ζωή», η Actionplay δεν θα μπορούσε να μείνει ανενεργή στο πιο διασκεδαστικό, γρήγορο, εκρηκτικό, ξεχωριστό άθλημα του PADEL, ένα άθλημα που συνδυάζει τένις, σκουός και ρακέτα και μπορούν να παίξουν όλες οι ηλικίες, από παιδιά 5 ετών έως βετεράνους 75 ετών, χωρίς ειδικές γνώσεις και χωρίς ιδιαίτερη φυσική κατάσταση.

Έχοντας βάλει την υπογραφή της σε δεκάδες αθλητικές εγκαταστάσεις σε δήμους και περιφέρειες της χώρας μας, η Actionplay κατασκεύασε το πρώτο γήπεδο PADEL στην Κέρκυρα, σε μια πόλη με μεγάλη ιστορία στο άθλημα του τένις, σε μια πόλη που πολλοί δεν γνωρίζουν ότι εκεί ακριβώς διενεργήθηκε για πρώτη φορά αγώνας τένις στην Ελλάδα το 1896.

actionplay aeolosresort padel 3

Ο Όμιλος Αντισφαίρισης Κέρκυρας διαθέτει σύγχρονες εγκαταστάσεις αποτελούμενες από 5 γήπεδα τένις με συνθετικό χλοοτάπητα, πιστοποιημένων από την ITF, και φέρουν την υπογραφή της Actionplay, ενώ η εταιρεία κατασκεύασε και το πρώτο γήπεδο PADEL του νησιού στο ξενοδοχείο AEOLOS resort.

Στο AEOLOS resort, η εταιρεία ολοκλήρωσε την κατασκευή κατάλληλου, οργανωμένου και ειδικά σχεδιασμένου γηπέδου PADEL, ενισχύοντας έτσι το συγκεκριμένο άθλημα και προσφέροντας σε μικρούς και μεγάλους την χαρά που δίνει το άθλημα αυτό.

To μεγαλύτερο πλεονέκτημα του PADEL είναι ότι μπορούν να παίξουν άτομα όλων των ηλικιών, ενώ οι περισσότεροι παίκτες έχουν σωστή αντίληψη του παιχνιδιού μέσα στα πρώτα 20 λεπτά, αποκτώντας εύκολα ένα ικανοποιητικό επίπεδο, ώστε να μπορούν να το απολαύσουν.

actionplaypadelatlantis2

Έχοντας αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα στην Ελλάδα, κυρίως λόγω της απλότητας αλλά και των ομοιοτήτων που παρουσιάζει με ήδη υπάρχοντα αθλήματα που χρησιμοποιούν ρακέτα, το άθλημα του PADEL είναι γρήγορο και εύκολο να το καταλάβει κανείς και είναι λιγότερο απαιτητικό σωματικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το PADEL, καθώς είναι ένα άθλημα που δεν απαιτεί ιδιαίτερη φυσική κατάσταση, δίνει την ευκαιρία σε άνδρες και γυναίκες να ανταγωνιστούν μεταξύ τους, αφού η σωματική δύναμη δεν αποτελεί κυρίαρχο παράγοντα για την ανάδειξη του νικητή.

Η Actionplay, πιστή στο όραμά της για την ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους, ενισχύει με κάθε δυνατό τρόπο το εκρηκτικό και ξεχωριστό αυτό άθλημα του PADEL, με την δημιουργία οργανωμένων και ειδικά σχεδιασμένων γηπέδων PADEL που τηρούν όλες τις απαραίτητες Ευρωπαϊκές προδιαγραφές και με την τεχνογνωσία που έχει αποκτήσει μετά από χρόνια εξειδίκευσης στην κατασκευή αθλητικών εγκαταστάσεων και παιδικών χαρών σε όλη την Ελλάδα.

Σε κάθε μοντέλο γηπέδων PADEL με την υπογραφή της Actionplay, η ανθεκτική κατασκευή, η υψηλή ποιότητα, η ασφάλεια στην χρήση αλλά και τα υψηλών προδιαγραφών δομικά υλικά αποτελούν προτεραιότητα και ξεκάθαρα στοιχεία.

Απόλυτα προσανατολισμένη τόσο στην υψηλή ποιότητα κατασκευής, όσο και στον άρτιο αισθητικό σχεδιασμό με σεβασμό στο περιβάλλον, η εταιρεία επιτυγχάνει τον ιδανικό συνδυασμό υψηλής αρχιτεκτονικής και περιβαλλοντολογικής ευαισθησίας σε κάθε γήπεδο PADEL που φέρει την υπογραφή της και όχι μόνο.

Στα μοντέλα που αξιοποιεί η Actionplay σε κάθε κατασκευή γηπέδου PADEL περιλαμβάνονται τα:

actionplay aeolosresort padel

 

 

EUROPLAY
Αποτελούμενο από 26 στύλους στήριξης των υαλοπινάκων (tempered glass), αποτελεί την οικονομική και ταυτόχρονα ποιοτική λύση στην κατασκευή γηπέδου PADEL. Αυτό το μοντέλο επιλέχθηκε και κατασκευάστηκε από την Actionplay στο ξενοδοχείο AEOLOS RESORT στην Κέρκυρα.

 

 

 

actionplay fairplay padel

 

 

EUROGLASSVISION
Το μοντέλο αυτό αποτελεί την ιδιαίτερη πρόταση της Actionplay, λύση που ανταποκρίνεται σε πιο υψηλές ανάγκες, ανάγκες τέτοιες που απαιτείται η αυξημένη όραση στις κοντινές πλευρές του γηπέδου, καθώς δεν υπάρχουν αναρτήσεις στην μικρή πλευρά του. Η έκδοση Euroglass Vision αποτελείται από 18 στύλους στήριξης και υαλοπίνακες (tempered glass) πάχους 12mm. Αυτό το μοντέλο επιλέχθηκε και κατασκευάστηκε από την Actionplay στο Fairplay tennis club στην Θεσσαλονίκη.

 

 

actionplaypadelatlantis3

Δεν πρέπει να παραληφθεί να αναφερθεί ότι η κατασκευή των γηπέδων ολοκληρώνεται με την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα, κατάλληλων προδιαγραφών για PADEL (12-15mm) και του αντίστοιχου αθλητικού εξοπλισμού.

Η δημιουργία οργανωμένων και ειδικά σχεδιασμένων γηπέδων PADEL είναι ένας τρόπος μέσω του οποίου η εταιρία συμβάλλει στην διάδοση ενός νέου ιδιαίτερα κοινωνικού και διασκεδαστικού παιχνιδιού και καλεί όλους εσάς να πάρετε μία ρακέτα και μια μπάλα και να αρχίσετε να παίζετε, με σκοπό την άθληση, τη χαρά και ευεξία, τη βελτίωση της υγείας και την οικοδόμηση νέων κοινωνικών σχέσεων, σε μια εποχή που χρειάζεται όσο ποτέ την αλληλεγγύη και την ομαδική διάθεση.

Η Actionplay, προσηλωμένη στην ενίσχυση του αθλητισμού με κάθε τρόπο, βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται στις επάλξεις κάθε αθλητικής δραστηριότητας και να ενισχύει με κάθε τρόπο και κάθε έργο της, τα σημεία εκείνα που μπορούν να αποτελέσουν πόλο έλξης για μικρούς και μεγάλους βελτιώνοντας έτσι την ομαδικότητα και την κοινωνικότητα των πολιτών!

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

customizer button1