Την ενίσχυση και τοποθέτηση ασφαλή αθλητικού εξοπλισμού και αθλητικού συνθετικού τάπητα σε 6 σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης ολοκλήρωσε η Actionplay

actionplay acrylicsportsfloors 2ogymnasiolukeio kalamaria

Ιδιαίτερα περήφανη νιώθει η διοίκηση και το προσωπικό της γνωστής εταιρίας κατασκευής αθλητικών δαπέδων, αθλητικού εξοπλισμού και εξοπλισμού παιδικών χαρών Actionplay, ολοκληρώνοντας πρόσφατα πρόγραμμα καίριων παρεμβάσεων και σημαντικής ενίσχυσης έξι σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης με πιστοποιημένο αθλητικό δάπεδο και αθλητικό εξοπλισμό, με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας.

actionplay acrylicsportsfloors 13dimotiko kalamaria 2
13ο Δημοτικό

Η Actionplay – με πολύχρονη τεχνογνωσία και εμπειρία δεκαετιών στην προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού αθλητικών εγκαταστάσεων ανοιχτών σταδίων και κλειστών γυμναστηρίων – ανέλαβε μετά από διαγωνισμό και ολοκλήρωσε τον προηγούμενο μόλις μήνα όλες τις απαιτούμενες παρεμβάσεις για την διόρθωση των φθαρμένων αθλητικών δαπέδων, την προμήθεια και τοποθέτηση αθλητικού συνθετικού τάπητα με αντικραδασμικό υπόστρωμα 6mm, με την απαραίτητη διαγράμμισή τους και την αντικατάσταση αθλητικού εξοπλισμού, συνολικού προϋπολογισμού 229.834 €.

actionplay acrylicsportsfloors 11odimotiko kalamaria
11ο Δημοτικό

Στόχος των εργασιών ήταν η βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων για την ανάπτυξη ψυχαγωγικών και αθλητικών δραστηριοτήτων των μαθητών σε ασφαλείς συνθήκες, ένας στόχος που επιτεύχθηκε απόλυτα με την υποστήριξη της Actionplay!

Με βαθύ αίσθημα ευθύνης απέναντι στο περιβάλλον, αλλά και με ιδιαίτερη ευαισθησία απέναντι στους μαθητές, η Actionplay έδωσε ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα στους χώρους των σχολείων που χρειάζονταν διορθώσεις, δημιουργώντας τις κατάλληλες και ασφαλείς συνθήκες που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την αθλητική ενασχόληση των μαθητών και εξοπλίζοντας τους εν λόγω χώρους με κατάλληλο εξοπλισμό σύμφωνα με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Συγκεκριμένα, η Actionplay εξόπλισε τα έξι σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Καλαμαριάς με:

– Αθλητικό συνθετικό τάπητα με αντικραδασμικό υπόστρωμα
– Ταμπλό μπασκετών ολυμπιακού τύπου, εξωτερικών διαστάσεων 1800-1050 mm
– Στεφάνια και δίχτυα
– Επιτοίχιες μπασκέτες με πρόβολο 50-100 εκ.
– Προστατευτικές γωνίες από SBR σε κράσπεδα πλησίον των γηπέδων για την ασφάλεια μαθητών και προπονητών,

καλύπτοντας επάξια όλες τις απαιτήσεις και τις τεχνικές προδιαγραφές του έργου «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ Α/ΒΑΘΜΙΑΣ ΚΑΙ Β/ΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ», ένα έργο που συγχρηματοδοτήθηκε από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

8ο Γυμνάσιο & 7ο Λύκειο
8ο Γυμνάσιο & 7ο Λύκειο

Το έργο είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Κεντρικής Μακεδονίας «Επένδυση στην εκπαίδευση, την απόκτηση δεξιοτήτων και τη δια βίου μάθηση» με τίτλο «Ενίσχυση αθλητικού εξοπλισμού και βελτίωση προσβασιμότητας ΑμεΑ σε σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας εκπαίδευσης στην περιοχή παρέμβασης της Στρατηγικής Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης».

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλος ο εξοπλισμός των αθλητικών εγκαταστάσεων των 6 σχολείων του Δήμου Καλαμαριάς που τοποθετήθηκε, συμμορφώνεται απόλυτα κατά τα πρότυπα ΕΝ 1270 για τις μπασκέτες και ΕΝ 1090-1:2012 του κατασκευαστή μπασκετών, ενώ ακολουθήθηκαν αυστηρά τα πρότυπα ISO 9001:2015 για την προμήθεια και τοποθέτηση συνθετικού τάπητα αθλητικών γηπέδων.

Η Actionplay, με όρεξη και μεράκι και καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια, κατόρθωσε να ολοκληρώσει το απαιτούμενο έργο και στα 6 σχολικά συγκροτήματα του Δήμου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης αξιοποιώντας τους θερινούς μήνες που τα σχολεία παρέμεναν κλειστά και επιτυγχάνοντας με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς να προσφέρει στους μικρούς μας φίλους ολοκαίνουριες, κατάλληλες και ασφαλείς αθλητικές υποδομές!

actionplay acrylicfloors kalamaria slider 2
4ο & 5ο Λύκειο

«Εργαζόμενοι με κίνητρο την ενίσχυση του αθλητικού ιδεώδους στους μαθητές της χώρας μας, είμαστε πάντα περήφανοι όταν βάζουμε το δικό μας λιθαράκι στην προσπάθεια των δήμων της χώρας μας να δημιουργούν σύγχρονες αθλητικές υποδομές στα σχολεία, καταστώντας τον αθλητισμό αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής των μαθητών», τόνισε ο συν-ιδιοκτήτης της Actionplay, κ. Σωκράτης Σφακιανάκης.

«Η υπερηφάνεια αυτή γίνεται ειλικρινής χαρά βλέποντας τα ευτυχισμένα πρόσωπα των μαθητών των 6 σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, όταν αντίκρυσαν αναβαθμισμένους και ασφαλείς αθλητικούς χώρους στα σχολεία τους την πρώτη κιόλας ημέρα που πήγαν φέτος στα σχολεία τους», συνέχισε ο κ. Σφακιανάκης.

Η αξιοπιστία αλλά και ο σεβασμός στον άνθρωπο αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία της Actionplay από την αρχή της ίδρυσής της και αντανακλάται σε όλα τα έργα της εταιρίας!

actionplay acrylicsportsfloors 3ogymnasiolukeio kalamaria 3
3ο Γυμνάσιο – Λύκειο

Η Actionplay παραμένει πάντα δίπλα στους Δήμους της χώρας μας, προσφέροντας κάθε δυνατή υποστήριξη σε κάθε επίπεδο που αφορά την ενίσχυση της αθλητικής παιδείας, της σωματικής άσκησης και εκγύμνασης μικρών και μεγάλων και της ψυχαγωγίας των πολιτών με έργα αθλητικών δραστηριοτήτων και παιδικών χαρών, που ενισχύουν αποφασιστικά τα ποιοτικά επίπεδα ζωής και σωματικής και ψυχικής υγείας των πολιτών, μικρών και μεγάλων!

Δεν θα μπορούσαμε να παραλείψουμε και να μην δώσουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στον Δήμο Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης, όχι μόνο για την αμέριστη συνεργασία με την Actionplay, αλλά και για όλες τις προσπάθειες των υπεύθυνων του Δήμου να δώσουν στους μαθητές αυτό που πραγματικά τους αξίζει, τα κατάφεραν!

Στοιχεία Επικοινωνίας

customizer button1