actionplay playground myki 1240x480
actionplay playground myki 3
Δήμος Μύκης

Μόνο περήφανη μπορεί να νιώθει η γνωστή εταιρία εξοπλισμού παιδικών χαρών και αθλητικού εξοπλισμού Actionplay, ολοκληρώνοντας την πλήρη ανακατασκευή 8 παιδικών χαρών στον Δήμο Δεσκάτης Γρεβενών και 3 στον Δήμο Μύκης Ξάνθης, εξοπλίζοντας τους χώρους με κατάλληλα και ασφαλή όργανα της ιταλικής εταιρείας TLF srl, με τα πιο σύγχρονα πρότυπα ασφαλείας, κατάλληλα και απολύτως προσβάσιμα σε όλα τα παιδιά και σε παιδιά με κινητικές δυσκολίες.

Η Actionplay -με πολύχρονη εμπειρία δεκαετιών και με σεβασμό απέναντι στο περιβάλλον- ανέλαβε μετά από διαγωνισμό την προμήθεια και τοποθέτηση ασφαλών και πιστοποιημένων κατά ΕΝ 1176:2015 οργάνων παιδικών χαρών στο Δήμο Δεσκάτης και στον Δήμο Μύκης, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα, τόσο στην δημιουργία ασφαλή χώρων και κατάλληλων υποδομών σύμφωνα με τα ισχύοντα Ευρωπαϊκά πρότυπα, αλλά και στην επιλογή κατάλληλων οργάνων που ενισχύουν τις δραστηριότητες όλων των παιδιών με την φύση και το περιβάλλον, οργάνων χωρίς αποκλεισμούς για τους μικρούς φίλους με ειδικές ικανότητες.

Οι παιδικές χαρές εξοπλίστηκαν με όργανα που ενισχύουν δημιουργικά το παιχνίδι των παιδιών, όπως κούνιες παίδων και νηπίων, τσουλήθρες, παιχνίδια ελατηρίων, τραμπάλες, σύνθετα συγκροτήματα παιχνιδιών, όργανα αναρριχήσεων, τραμπολίνο και άλλα, όλα προσεκτικά τοποθετημένα σε πιστοποιημένα ειδικά δάπεδα ασφαλείας, αλλά και όργανα όπως μουσικά παιχνίδια, παιχνίδια με αριθμούς, μεταλλόφωνα και καθρέπτες παραμόρφωσης, που εξάπτουν την φαντασία των παιδιών και συμβάλλουν στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.

Όργανα γυμναστικής εξωτερικού χώρου Δήμου Δεσκάτης / Outdoor fitness Municipality of Deskati
Δήμος Δεσκάτης

Η Actionplay, με όρεξη και μεράκι, έδειξε την ίδια προσοχή και φροντίδα και για τους μεγαλύτερους φίλους, επιλέγοντας και τοποθετώντας αφενός συνθέσεις άθλησης εξωτερικού χώρου (Street Workout) με γραμμική, οριζόντια και κάθετη διάταξη και συνδέσεις πύργων και τμημάτων ποικίλων δραστηριοτήτων άθλησης για μικρούς και μεγάλους, αφετέρου κατάλληλο αστικό εξοπλισμό με παγκάκια, κάδους απορριμμάτων, πινακίδες πληροφόρησης, φωτιστικά σώματα και άλλα, μετατρέποντας έτσι τις παιδικές χαρές των δήμων σε πόλους έλξης μικρών και μεγάλων για ξεκούραση και αναψυχή.

Αξιοσημείωτο είναι ότι όλος ο εξοπλισμός των παιδικών χαρών συμμορφώνεται κατά τα πρότυπα ΕΝ 1176:2015, όλα τα είδη παράγονται από την γνωστή ιταλική εταιρεία TLF srl υπό συστήματα ελέγχου ποιότητας πιστοποιημένα από ISO9001, ISO14001 και OHSAS18001, ενώ ακολουθούν αυστηρά τις Ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις FSC και PEFC.

«Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή, όχι απλά στην σωστή και με βάση όλα τα πρότυπα ασφαλείας τοποθέτηση του εξοπλισμού, αλλά και στην επιλογή κατάλληλα επιλεγμένου, πιστοποιημένου εξοπλισμού, είναι όμορφο και μας γεμίζει ιδιαίτερη χαρά να συντελούμε στην μετατροπή ενός ακατάλληλου και μη ασφαλή χώρου σε χώρο αναζωογόνησης και ξενοιασιάς! Είναι όμορφο να βλέπει κανείς ολόκληρες οικογένειες να περνούν ποιοτικό χρόνο, να παίζουν και να διασκεδάζουν μαζί σε χώρους που κυριαρχεί η φαντασία και η δημιουργικότητα, άρρηκτα δεμένους με το φυσικό περιβάλλον και την φύση!», τόνισε ο συν-ιδιοκτήτης της Actionplay, κ. Θανάσης Τολούδης.

Συγκεκριμένα, η Actionplay ολοκλήρωσε με επιτυχία και έφερε ξανά το χαμόγελο στα παιδιά των γειτονιών σε 8 παιδικές χαρές του Δήμου Δεσκάτης και 3 παιδικές χαρές του Δήμου Μύκης.

Δήμος Δεσκάτης

actionplay organapaidikonxaron deskati 13
Δήμος Δεσκάτης

Η Actionplay αναδιαμόρφωσε και αναβάθμισε αισθητικά, ενώ έχει αναλάβει την συντήρηση για τρία έτη, 8 παιδικών χαρών και πλατειών του Δήμου Δεσκάτης, ύψους 225.000,00 ευρώ και συγκεκριμένα:

1. Παιδική χαρά βόρεια Δημαρχείου Δεσκάτης
2. Παιδική χαρά Αγίου Αθανασίου
3. Χώρος Αθλητισμού εργατικών κατοικιών Δεσκάτης
4. Παιδική χαρά Αγίου Νεκταρίου
5. Παιδική χαρά λαϊκής αγοράς Δεσκάτης
6. Παιδική χαρά νηπιαγωγείου Δεσκάτης
7. Παιδική χαρά πρώην Δημοτικού Σχολείου Δεσκάτης
8. Παιδική χαρά Κεντρικής Πλατείας

actionplay organapaidikonxaron deskati 4
Δήμος Δεσκάτης

 

Το τεχνικό συνεργείο της Actionplay αποξήλωσε όλο τον υφιστάμενο επικίνδυνο και με έντονες φθορές εξοπλισμό των χώρων, επιλέγοντας σε συνεργασία με ειδικό επιτελείο του Δήμου Δεσκάτης, παιχνίδια σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα ασφαλείας και την ελληνική νομοθεσία και παγκάκια και καθιστικά που εξασφαλίζουν την επαρκή και σωστή επίβλεψη των παιδιών από τους συνοδούς.

Ο σχεδιασμός κάθε χώρου ξεχωριστά πραγματοποιήθηκε από τους συμβούλους της Actionplay, με κεντρικό άξονα την ποικιλία στα παιχνίδια ώστε να εξασφαλίζεται η δημιουργική απασχόληση των παιδιών, αλλά και την δημιουργία εναλλακτικών ευκαιριών για παιχνίδι και εκπαίδευση για κάθε ηλικία, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην δυνατότητα αξιοποίησης του επιλεγμένου εξοπλισμού από παιδιά με ειδικές ικανότητες.

Κούνιες παιδιών και νηπίων, τσουλήθρες, σύνθετα συγκροτήματα παιχνιδιών και ελατήρια με ελεφαντάκια και παπάκια, τραμπάλες -όλα τοποθετημένα σε δάπεδα ασφαλείας- αλλά και όργανα άθλησης street workout, παγκάκια, φωτιστικά σώματα, κάδοι απορριμμάτων, περιφράξεις και πινακίδες πληροφόρησης δημιούργησαν χώρους αναζωογόνησης και παιχνιδιού, που μικροί και μεγάλοι απολαμβάνουν πλέον με περίσσια χαρά!

Επισημαίνεται ότι όλα τα όργανα της Actionplay είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα ισχύουσες τεχνικές προδιαγραφές (πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ71, ΕΛΟΤ ΕΝ 1176, ΕΛΟΤ ΕΝ 1177) και κατέχουν σύγχρονες ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις, ενώ υλικά, χρώματα, ξύλα, αλυσίδες, σχοινιά, βίδες και κάθε υλικό που συνθέτει κάθε όργανο, δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις ενάντια σε φθορές, ζημιές και πρόκληση σωματικών βλαβών, εξασφαλίζοντας την αντοχή στο χρόνο αλλά και την πλήρη ασφάλεια των χρηστών.

Δήμος Μύκης

actionplay playground myki 800x640
Δήμος Μύκης

Η Actionplay αντικατέστησε φθαρμένα και κατεστραμμένα όργανα σε 3 παιδικές χαρές του Δήμου Μύκης με εξοπλισμό παιδικών χαρών σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο ΕΝ1176 «Playground Equipment and Surfacing – ΕΛΟΤ ΕΝ 1176 και πιστοποιημένα χυτά δάπεδα ασφαλείας σύμφωνα με τα πρότυπα ΕΝ 1176-1, ΕΝ 1177 και ΕΛΟΤ ΕΝ71-3, έργο ύψους 216.000,00 ευρώ. Οι χώροι που αναδιαμορφώθηκαν είναι:

1. Παιδική χαρά Κενταύρου
2. Παιδική χαρά Μελιβοίων
3. Χώρος Αθλητισμού Εχίνου

Με βασικό κριτήριο την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών, επιλέχθηκε από τους συμβούλους της Actionplay σε συνεργασία με ειδικό επιτελείο του Δήμου Μύκης, εξοπλισμός ειδικά σχεδιασμένος για ατομικά και ομαδικά παιχνίδια, ακολουθώντας παιδαγωγικούς παραμέτρους που εξασφαλίζουν την ελκυστική εμφάνιση και ποικιλία των παιχνιδιών αλλά και την βέλτιστη λειτουργικότητα και διασφαλίζοντας έτσι την ανάπτυξη της φαντασίας και την ενίσχυση των δεξιοτήτων των παιδιών.

Σύγχρονα όργανα δραστηριοτήτων παίδων με πύργους, σπιτάκια δραστηριοτήτων νηπίων, κούνιες, τραμπολίνο και τραμπάλες, παιχνίδια με αριθμούς, όργανα αναρριχήσεων, αλλά και ιδιαίτερα μουσικά παιχνίδια, μύλοι, καθρέπτες παραμόρφωσης και μεταλλόφωνα τοποθετήθηκαν σε ειδικά δάπεδα ασφαλείας που προφυλάσσουν από τις πτώσεις και χαρίζουν στα παιδιά ανεξάντλητες ώρες διασκέδασης και δημιουργικότητας.

Επισημαίνεται ότι όλα τα όργανα της Actionplay είναι κατασκευασμένα από την ιταλική TLF, διαθέτουν όλες τις σύγχρονες ευρωπαϊκές πιστοποιήσεις, ενώ χρώματα, ξύλα, πλαστικά, αλυσίδες, σχοινιά, βίδες και κάθε υλικό που συνθέτει κάθε όργανο, δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις, που εξασφαλίζουν την μεγάλη αντοχή στο χρόνο και τις εξωτερικές περιβαλλοντολογικές συνθήκες και την πλήρη ασφάλεια των παιδιών.

Προμήθεια – τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση των παιδικών χαρών του Δήμου Μύκης
Δήμος Μύκης

Η Actionplay είναι ιδιαίτερα υπερήφανη που, ως ανάδοχος των διαγωνισμών, ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανακατασκευή 11 πάρκων, πλατειών και παιδικών χαρών, εξασφαλίζοντας σε μικρούς και μεγάλους, όμορφους και λειτουργικούς χώρους αναζωογόνησης, χώρους ασφαλείς, χώρους που εμπνέουν τα παιδιά και ενισχύουν την δημιουργικότητα, την φαντασία και τις δεξιότητές τους.
Η υπερηφάνεια αυτή γίνεται ειλικρινής χαρά αντικρίζοντας τα ευτυχισμένα πρόσωπα των παιδιών που παίζουν σε αναβαθμισμένους και ασφαλείς χώρους, σε ένα κλίμα ανεμελιάς και ξενοιασιάς!
Η αξιοπιστία αλλά και ο σεβασμός στον άνθρωπο αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία της Actionplay και αντανακλάται σε όλα τα έργα της εταιρίας!

Θερμά συγχαρητήρια στον Δήμο Δεσκάτης και στον Δήμο Μύκης, όχι μόνο για την αμέριστη συνεργασία με την Actionplay, αλλά και για όλες τις προσπάθειές τους να δώσουν στους δημότες τους αυτό που τους αξίζει, τα κατάφεραν!

Στοιχεία Επικοινωνίας

customizer button1