actionplay skatepark alexandroupoli newslider

Ο αθλητισμός είναι αναπόσπαστο κομμάτι της σύγχρονης κοινωνίας, με τα οφέλη του να μην περιορίζονται μόνο στην σωματική άσκηση και ευεξία του ανθρώπινου οργανισμού, αλλά να επεκτείνονται στην διατήρηση της υγείας μας, την καταπολέμηση του άγχους και στρες και ενός σημαντικού τρόπου έκφρασης και ψυχικής ανάτασης.

actionplay newsletter june skateparks 5

Με απόλυτο προσανατολισμό στην διάδοση του αθλητισμού από την αρχή της ίδρυσής της, η γνωστή εταιρία εξοπλισμού παιδικών χαρών και αθλητικού εξοπλισμού Actionplay συμμετέχει στην ανάπτυξη κάθε μορφής αθλητισμού και εναλλακτικού αθλητισμού με τον σχεδιασμό και την κατασκευή αντίστοιχων αθλητικών εγκαταστάσεων που παρέχουν ασφάλεια, αντοχή και είναι απόλυτα συμμορφωμένα με όλα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα.

actionplay newsletter june skateparks 9

Τέτοιες αθλητικές εγκαταστάσεις αποτελούν και τα οργανωμένα και ειδικά σχεδιασμένα skateparks και pumptracks, που κερδίζουν ολοένα και περισσότερο την ενασχόληση μικρών και μεγαλύτερων, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια που τα αθλήματα του Skateboard, του ΒΜΧ και των in-lineskate αποτελούν πια ολυμπιακά αθλήματα.

Με βασικό μήνυμα «και ο εναλλακτικός αθλητισμός είναι ζωή», η Actionplay μόνο περήφανη μπορεί να νιώθει κάθε φορά που ολοκληρώνει την κατασκευή κατάλληλων, οργανωμένων και ειδικά σχεδιασμένων εγκαταστάσεων skateboards και pumptracks, που προσφέρουν σε μικρούς και εφήβους ατελείωτες ώρες ενασχόλησης με τα νέα αυτά αθλήματα, αλλά και στους αθλητές την μέγιστη δυνατότητα εξέλιξης καθώς και την απαραίτητη ασφάλεια.

Η κατασκευή από τους δήμους της χώρας μας τέτοιων υψηλών προδιαγραφών χώρων skateparks και pumptracks είναι ιδιαίτερης σημασίας, αποκομίζοντας οφέλη τόσο αθλητικά, όσο και κοινωνικά.

actionplay newsletter june skateparks 6

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέοι αποφεύγουν την έκθεση τους σε δρόμους και πλατείες όπου συχνά καταφεύγουν για skating, ενώ δεν καταστρέφονται παγκάκια, μάρμαρα και μνημεία που πολλές φορές χρησιμοποιούνται ως εναλλακτικοί χώροι άθλησης.

Δεν μπορεί να μην αναφερθεί ότι η κατασκευή οργανωμένων και προστατευμένων χώρων skateparks βοηθά στην κοινωνικοποίηση των νέων, βοηθώντας τους να ανήκουν σε μια ομάδα, να αποκτούν αίσθηση ευθύνης και να μην περνούν στο περιθώριο.

Αξιοποιώντας κάθε δυνατότητα εξέλιξης σε σχέση με τα αθλήματα αυτά, η Actionplay συνεργάζεται με την παγκοσμίως γνωστή και αναγνωρισμένη εταιρία κατασκευής επαγγελματικών skateparks, Techramps, έχοντας την αποκλειστική αντιπροσωπεία σε ολόκληρη την Ελλάδα, προσφέροντας έτσι διεθνώς αναγνωρισμένο, πιστοποιημένο με όλα τα Ευρωπαϊκά πρότυπα, εξοπλισμό για skateparks.

actionplay newsletter june skateparks

Η αποκλειστική συνεργασία της Actionplay με την παγκοσμίως αναγνωρισμένη εταιρία κατασκευής επαγγελματικών skateparks Techramps εξασφαλίζει την διαμόρφωση χώρων υψηλών προδιαγραφών, με επιφάνειες με ειδική στρώση RampLine που διευκολύνει το στυλ οδήγησης και με κατασκευές που χαρακτηρίζονται από μεγάλη αντοχή σε καιρικές συνθήκες, παρέχοντας υψηλή ανθεκτικότητα και ασφάλεια.

Επαγγελματικά πάρκα skateparks από υλικά άριστης ποιότητας, με υψηλά επίπεδα ασφάλειας, αντοχής αλλά και αισθητικής, Skateparks από ξύλινες επιφάνειες ή από σκυρόδεμα, εξοπλισμός skatepark πιστοποιημένος σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ14974 και σύνθετα συστήματα skatepark κατασκευάζονται με τέτοιο τρόπο ώστε να ικανοποιούν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών skaters!

Ειδικά διαμορφωμένες ράμπες όπως bankramp, funboxes, quarterpipes, miniramps, straightrails και grindboxes εξασφαλίζουν την απόλυτη ευχαρίστηση των επισκεπτών, αλλά και την ικανοποίηση των επαγγελματιών που αναζητούν κατάλληλα διαμορφωμένους και ασφαλείς χώρους για να εξασκήσουν το άθλημά τους.

actionplay newsletter june skateparks 10

 

Πρόσφατο παράδειγμα κατασκευής επαγγελματικού skatepark από την Actionplay αποτελεί η δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων και χώρων Skatepark στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, όπου τοποθετήθηκε ειδικά σχεδιασμένος εξοπλισμός skatepark, πιστοποιημένος σύμφωνα με το πρότυπο ΕΝ14974, με διάφορες ράμπες που ενισχύουν τόσο την ερασιτεχνική όσο και την επαγγελματική ενασχόληση με το άθλημα.

Η κατασκευή του Skatepark πραγματοποιήθηκε με εξοπλισμό της Πολωνικής Techramps, στα πλαίσια του έργου «ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΧΕΡΣΑΙΑΣ ΖΩΝΗΣ ΛΙΜΕΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ».

 

 

 

Η δημιουργία και λειτουργία οργανωμένων και ειδικά σχεδιασμένων skateparks και pumptracks μπορούν να αποτελέσουν πόλο έλξης για εφήβους, νέους, αλλά και αθλητές από όλο τον κόσμο, ενώ οι δήμοι της χώρας μας επιβάλλεται πια να αφουγκραστούν αυτή τη ανάγκη, να ευαισθητοποιηθούν και να εφαρμόσουν αντίστοιχες πρακτικές εναλλακτικού αθλητισμού.

Η Actionplay νιώθει υπερηφάνεια που με κάθε της έργο βάζει το δικό της λιθαράκι στην διάδοση του αθλητικού ιδεώδους και παραμένει πάντα, όπως κάνει όλα αυτά τα χρόνια, δίπλα στους δήμους της χώρας μας!

Στοιχεία Επικοινωνίας

customizer button1