actionplay safetyfloors 3d xutadapedaasfaleias slider 3

Μόνο περήφανη μπορεί να νιώθει η γνωστή εταιρία εξοπλισμού παιδικών χαρών και αθλητικού εξοπλισμού Actionplay, κάθε φορά που ολοκληρώνει την κατασκευή ιδιαίτερων παιδικών χαρών και την τοποθέτηση ασφαλών και πιστοποιημένων κατά ΕΝ1176:2017 οργάνων παιδικών χαρών, βλέποντας στα πρόσωπα των μικρών μας φίλων να σχηματίζονται πλατιά πηγαία χαμόγελα!

Και πώς να μην νιώθει περήφανη, όταν οι παιδικές χαρές που αναλαμβάνει σε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο κατασκευάζονται με ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια και την ανθεκτικότητα τους, αλλά και προσφέρουν στους μικρούς μας φίλους ελκυστικούς και διασκεδαστικούς τρόπους που μετατρέπουν την ασφάλεια σε διασκέδαση, το αθώο παιχνίδι σε ολοκληρωμένη εκπαιδευτική δραστηριότητα!

actionplay safetyfloors 3d xutadapedaasfaleias

Τρισδιάστατα γραφικά, μαλακά καθίσματα, ασφαλείς διακοσμήσεις, ανθεκτικά εμπνευσμένα όργανα και παιχνίδια, χαρούμενα χρώματα και σχήματα, ελαστικά χυτά δάπεδα ασφαλείας με διεθνείς πιστοποιήσεις και ευρωπαϊκές προδιαγραφές μετατρέπουν μια απλή παιδική χαρά σε μια μοναδική, ξεχωριστή και πρωτότυπη ιδέα ατελείωτου παιχνιδιού και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων για τα παιδιά, με πρωταρχικό στόχο την ασφάλεια τους!

actionplay safetyfloors 3d xutadapedaasfaleias 3

Βασικά γεωμετρικά και ακανόνιστα γράμματα και αριθμοί έως οι πιο ελκυστικές εικόνες, μοτίβα και χαρακτήρες γεμάτα ιδέες δημιουργούν χώρους κατάλληλους για παιδιά και ικανούς να προκαλούν την ενεργοποίηση και την εξερεύνηση του χώρου, εξάπτοντας δημιουργικά την φαντασία των παιδιών και συμβάλλοντας αποφασιστικά στην ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους!

Η Actionplay, προκειμένου να προσφέρει πρωτότυπες αλλά και ανθεκτικές και ασφαλείς λύσεις παιδικών χαρών και οργάνων παιδικών χαρών συνεργάζεται με διεθνείς αναγνωρισμένους οίκους κατασκευαστών του εξωτερικού, με διεθνείς πιστοποιήσεις.
Τα χυτά δάπεδα ασφαλείας που προσφέρει και κατασκευάζει, δημιουργούν ένα ελαστικό, έγχρωμο δάπεδο, υψηλών αντοχών και αισθητικής, σε ποικιλία αποχρώσεων, πιστοποιημένο σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα EN1176-1, EN1177, EN 71-3 & τον Κανονισμό 1907/2006/ΕΚ, καθώς και την τροποποίηση αυτού 1272/2013/ΕΕ σχετικά με την παράμετρο ‘’Πολυκυκλικοί Αρωματικοί Υδρογονάνθρακες’’ – PAH στο σύνολο της κατασκευής και όχι μόνο της άνω στρώσης.

actionplay safetyfloors 3d xutadapedaasfaleias 2

Τα χυτά δάπεδα ασφαλείας αναμιγνύονται και εγκαθίστανται επί τόπου, τοποθετούνται σε οποιοδήποτε σχήμα, είτε σε μια ειδικά κατασκευασμένη βάση από θραυστό υλικό, είτε πάνω σε άσφαλτο ή μπετόν (ακόμη και παλιά), κατασκευάζονται από ανακυκλωμένο ελαστικό και το πάνω στρώμα αποτελείται από λεπτότερους κόκκους από EPDM, ενώ διατίθενται σε πολλά και ελκυστικά χρώματα.

Η ασφάλεια των παιδιών αποτελεί πάντα την κορυφαία προτεραιότητα της Actionplay στις παιδικές χαρές που κατασκευάζει.

Σκοπός της Actionplay αποτελεί χωρίς αμφιβολία να μετατρέπει μια παιδική χαρά σε μια απόλυτα εμπνευσμένη ιδέα!
Τρισδιάστατες δυνατότητες, όπως τραμπολίνα, τσουλήθρες, ακουστικός εξοπλισμός και εξοπλισμός παιχνιδιού, τρισδιάστατα σχήματα όπως διαφορετικά είδη ζώων, μυρμηγκοφωλιές με σήραγγες, 3D χταπόδια, 3D αστερίες, λόφοι με σήραγγα είναι χαρακτηριστικά που χρησιμοποιούνται με φαντασία και δημιουργικότητα στον χώρο της παιδικής χαράς, με ποικίλους τρόπους ακόμη και ως μαλακά καθίσματα.

 

actionplay safetyfloors 3d xutadapedaasfaleias halfballs

 

Ελκυστικά 3D halfballs
Κατασκευασμένα από στρώματα SBR και EPDM, υπόσχονται ατελείωτες ώρες διασκέδασης.
Αποτελούν αναμφισβήτητα μερικά από τα πιο ελκυστικά στοιχεία παιχνιδιού με πολλούς τρόπους, μαλακά καθίσματα ή ασφαλείς διακοσμήσεις των παιδικών χαρών. Τα παιδιά τα λατρεύουν!

 

 

 

actionplay safetyfloors 3d xutadapedaasfaleias palisades

 

3D σχήματα και περιφράγματα
Εγκαθίστανται με ασφάλεια σε τεχνητό χλοοτάπητα, πλακάκια από καουτσούκ, σκυρόδεμα ή σε μεγάλες αμμουδιές ως μέρη εξοπλισμού παιχνιδιού.
Στερεωμένα στο έδαφος ή φορητά, μετατρέπουν μια κλασική παιδική χαρά σε ένα απόλυτα διασκεδαστικό και εκπαιδευτικό μέρος!

 

 

actionplay safetyfloors 3d xutadapedaasfaleias playhouse

 

3D Playhouses
Ένα ακόμα στοιχείο παιχνιδιού για τους μικρούς μας φίλους που τοποθετείται στην επιφάνεια του EPDM, κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα καλυμμένο με πιστοποιημένη επιφάνεια ασφαλείας δύο επιπέδων. Τοποθετείται ξεχωριστά ως ενιαίο στοιχείο ή ως μέρος του πλήρους εξοπλισμού μιας παιδικής χαράς και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως τοίχος αναρρίχησης με λαβές που επιτρέπουν ευκολότερη κίνηση με ασφάλεια.

 

 

 

actionplay safetyfloors 3d xutadapedaasfaleias splashareas 3

 

Περιοχές με πίδακες νερού και συντριβανάκια

Υπέροχα τρισδιάστατα γραφικά με πίδακες νερού και μικρά συντριβανάκια, που προσφέρουν δροσιά αλλά και άφθονες στιγμές χαράς και ευτυχίας στους μικρούς μας φίλους, ιδιαίτερα τους θερινούς μήνες! Με επιλογές για τον έλεγχο της σύνδεσης νερού στη βρυσούλα και ηλεκτρονικούς διακόπτες ρύθμισης της διάρκειας ψεκασμού του νερού, λειτουργούν με μπαταρία και με ελάχιστη κατανάλωση νερού από 2,6l / min έως 7,4l / min.

 

 

Για τα παιδιά, το παιχνίδι και η μάθηση συμβαδίζουν. Το παιχνίδι είναι ο τρόπος που τα παιδιά σχετίζονται με τον κόσμο και αναπτύσσουν τις δεξιότητες τους.

Ο εξοπλισμός παιδικών χαρών που προσφέρει η Actionplay, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην μετατροπή ενός ακατάλληλου και μη ασφαλή χώρου σε χώρο αναζωογόνησης και ξενοιασιάς, στην μεταμόρφωση μιας απλής παιδικής χαράς σε χώρο όπου κυριαρχεί η φαντασία και η δημιουργικότητα, άρρηκτα δεμένο με το φυσικό περιβάλλον και την φύση.

Με όρεξη και μεράκι, με ασφάλεια και όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις και σύμφωνα πάντα με όλες τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές, οι παιδικές χαρές που κατασκευάζει η Actionplay είναι επένδυση στην μάθηση και την καλλιέργεια των μικρών μας φίλων!

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως:

• χώροι παιχνιδιού πολλαπλών χρήσεων
• μικρά γήπεδα για παιχνίδια με μπάλα
• εξωτερικές αίθουσες διδασκαλίας με εκπαιδευτικά χαρακτηριστικά
• χώροι για θεατρικές παραστάσεις
• μικρά πάρκα κυκλοφορίας για τροχήλατα παιχνίδια
• περιοχές σχεδίασης με κιμωλία
• μέρη για μάθηση, αθλητισμό, χαλάρωση και διασκέδαση

actionplay safetyfloors 3d xutadapedaasfaleias slider 4

Η Actionplay έχει σαφή προσανατολισμό στην δημιουργία παιδικών χαρών που εμπνέουν τα παιδιά και ενισχύουν την δημιουργικότητα, την φαντασία και τις δεξιότητές τους.

Η υπερηφάνεια που νιώθει η εταιρία κάθε φορά που κατασκευάζει μια παιδική χαρά γίνεται ειλικρινής χαρά αντικρίζοντας τα ευτυχισμένα πρόσωπα των παιδιών που παίζουν σε αναβαθμισμένους και ασφαλείς χώρους, σε ένα κλίμα ανεμελιάς και ξενοιασιάς!

Η αξιοπιστία αλλά και ο σεβασμός στον άνθρωπο αντικατοπτρίζει την φιλοσοφία της Actionplay από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής της και αποτυπώνεται ξεκάθαρα σε όλα τα έργα της εταιρίας και σε κάθε της κατασκευή!

Κάθε έργο και μια ξεχωριστή εμπνευσμένη ιδέα!

Στοιχεία Επικοινωνίας

customizer button1