actionplay

Λίγα λόγια για την Italveneta

H Italveneta Didattica λειτουργεί στην αγορά πλαστικών διδακτικών βοηθημάτων από το 1978. Κατά την διάρκεια μιας περιόδου πάνω από τριάντα χρόνων, η εταιρεία βελτιώνει συνεχώς τα προϊόντα της, ενημερώνει τις τεχνολογίες της, αυξάνει το εύρος της και επεκτείνει την παραγωγή της για να συμπεριλάβει νέα είδη προϊόντων, όπως: αθλητικό εξοπλισμό, μεγάλα παιχνίδια για ψυχαγωγικές δομές και είδη χειροτεχνίας.

Η ασφάλεια, απαραίτητη προϋπόθεση για το διδακτικό υλικό των σχολείων, έχει εφαρμοστεί και σε μεταγενέστερες σειρές προϊόντων, για να γίνει ένα βασικό χαρακτηριστικό για όλο το φάσμα που προσφέρει η Italveneta Didattica. Η ασφάλεια είναι πιστοποιημένη με βάση τα πιο αυστηρά και πιο πρόσφατα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ένα άλλο δυνατό σημείο της εταιρείας είναι η ποιότητα. Αυτό προέρχεται από ένα δυνατό συνδυασμό τεχνίτη και τεχνολογικών δεξιοτήτων. Η εταιρεία χρησιμοποιεί σήμερα μια σειρά τεχνολογιών για την παραγωγή και την επεξεργασία των πλαστικών υλικών, ανάλογα με το προϊόν που εξετάζεται. Η Italveneta Didattica διαχειρίζεται προσεκτικά κάθε στάδιο της παραγωγής των παιχνιδιών, παρακολουθώντας διαρκώς την ποιότητα. Οι κατασκευαστικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται έχουν δοκιμαστεί και εγγυώνται την παραγωγή μη-τοξικών, αξιόπιστων παιχνιδιών.

Πιστοποιήσεις

Τα παιδιά μαθαίνουν παίζοντας για τον κόσμο και πώς να αλληλεπιδρούν με τους άλλους. Ως εκ τούτου, είναι θεμελιώδες για τα παιχνίδια που χρησιμοποιούν τα παιδιά τόσο στο σπίτι όσο και στο σχολείο να είναι ασφαλή και να μην προκαλούν ατυχήματα.
Τα παιχνίδια της Italveneta είναι 100% ασφαλή, επειδή έχουν περάσει τις πιο αυστηρές δοκιμές που διεξάγονται από διεθνείς οργανισμούς πιστοποίησης, καθώς και τα πιστοποιητικά που φέρουν πιστοποιούν ότι είναι 100% ασφαλή.

UNI EN 71-1
UNI EN 71-2
UNI EN 71-3
UNI EN 71- 8
UNI EN 71-9
UNI EN 1176-1 και 1176-3
UNI EN 1729-1 και 1729 – 2 / UNI EN 1730 – 6,3 / 6.5 / 6.6 / 6.7 

 

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

customizer button1